Plastmode logo

LUOTETTAVA JA OSAAVA KUMPPANI 3D-TULOSTUKSEEN

Sarjatuotanto on kustannustehokas tapa valmistaa osia juuri tarvittava määrä, ilman raskaita investointeja koneisiin ja työkaluihin

Image
Image

Laadukasta sarjatuotantoa

Valmistamme 3D-tulostuksella loppukäyttöön soveltuvia tuotteita niin yksittäiskappaleina, piensarjatuotantona kuin sarjatuotantona.

Käytämme edistyksellistä teknologiaa ja teollisuustason 3D- tulostimia, joilla tuotteen pinta saadaan niin laadukkaaksi, ettei tuote edes näytä tulostetulta. Tarjoamme osien, varaosien ja erilaisten kappaleiden 3D-tulostusta kustannustehokkaasti teollisuuden ja yritysten tarpeisiin, myös sopimusvalmistuksena.

Image

Yksilöllistä ja kustannustehokasta

Lisäävä valmistus eli 3D-tulostus on edullinen valmistustapa etenkin silloin, kun tuotteen geometria on
vaikea tai se edellyttää korkeaa räätälöintiastetta.

Kustannussäästöä syntyy, kun valmistusta varten ei tarvitse hankkia kalliita työkaluja tai muotteja. Mitä kalliimpi tuotteen muotti on, sitä
kustannustehokkaampaa se on valmistaa 3D-tulosteena.

Image

Erilaisiin tarpeisiin mukautuvaa tulostusta

3D-tulostuksessa tuotteisiin voidaan lisätä toiminnallisuutta tai parantaa toimivuutta, tuotteiden geometriaa voidaan muokata ja kustomoida, tai tuotteeseen voidaan lisätä uusia ominaisuuksia.

Erilaisten versioiden valmistus ei lisää kustannuksia. Lisäksi 3D-tulostuksella voidaan luoda useita tuotteita kerralla.

3D-tulosteet nopeasti

Valmistamme tuotteet nopeasti 3D-tulostuksena, nopeimmillaan jopa 2 päivän kuluessa tilauksesta. Yksittäisen tuotteen tai lyhyen sarjan läpimenoaika on yleensä murto-osa verrattuna perinteiseen valmistukseen. Tuotteet toimitetaan nopeasti ja joustavasti. Varmistamme tarkan toimitusajan aina tapauskohtaisesti.

Sopimusvalmistus

Tarjoamme myös jatkuvaa ja säännöllistä sopimusvalmistusta 3D-tulostuksessa. Silloin valmistamme ja toimitamme osia ennalta sovitun aikataulun ja hinnaston mukaan tai tarpeeseesi perustuen. Sinä vältyt osien varastoinnilta ja saat osat juuri oikeaan aikaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Vastaamme kysymyksiin ja autamme
sinua tulostusprojektisi kanssa